Brands

Teacher’s

Teacher’s

Istoria Teacher’s a început acum mai bine de 175 de ani și încă de atunci stă sub semnul atmosferei fascinante a Marii Britanii, acolo unde povestea sa a început. William Teacher, fondatorul și mintea sclipitoare din spatele blended whisky-ului Teacher’s, și-a început călătoria într-un mic magazin din districtul Anderson, Glasgow. Magazinul a ajuns să îi schimbe viața personală și profesională pentru totdeauna, ajungând să se căsătorească cu Agnes MacDonald (fiica proprietarului magazinului) și să pună bazele brandului the whisky Teacher’s în 1832. Așa se face că, la doar 21 de ani, William își întemeiază familia și deschide primul său magazin, în care a început să ofere whisky clienților care se opreau la magazinul său să savureze un pahar.

La scurt timp, în anul 1836, William reușește deja să obțină licența pentru a vinde whisky-ul îmbuteliat la sticlă și deschide un al doilea magazin. Reușitele nu au încetat să apară în viața lui, ajungând rapid să dețină în jur de 20 de astfel de magazine, în care își delecta vizitatorii cu băutura sa.

Totuși, whisky-ul produs de William a început să îi poarte numele abia în 1863, când acesta a reușit să ajungă a forma perfectă pe care o visa pentru whisky-ul său. Așa a apărut Teacher’s Highland Cream, recunoscut pentru savoarea unică, bogată și intensă.

Așadar, povestea Teacher’s avea să înceapă oficial odată cu lansarea acestui sortiment reprezentativ. 15 ani mai târziu, William a încetat din viață, însă nu și viziunea sa. Fii săi, William Junior și Adam, au dus mai departe afacerea tatălui lor, aducându-i prosperitatea pe care o cunoaștem astăzi prin implementarea strategie de export. Astfel, în 1876, frații au pus bazele expunerii internaționale a whisky-ului tatălui lor, asigurând dezvoltarea companiei și împlinirea visului familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.