Brands

Tullamore Dew

Tullamore Dew

Tullamore Dew este un whisky irlandez legendar, iar asta stă scris pe fiecare sticlă, dar a fost și confirmat de-a lungul timpului prin aprecierile consumatorilor din întreaga lume. 

Caracterul whisky-ului Tullamore se datorează creatorului său, Daniel E. Williams, care a deschis porțile distileriei originale în anul 1829, în inima orașului Tullamore. Daniel s-a aventurat în lumea whisky-ului mânat de credința că adevărata măiestrie se atinge printr-un caracter autentic, filozofie ce a fost de atunci ingredientul secret al Tullamore Dew. 

Cunoscând greutățile prin care a trebuit să treacă pentru a deveni, dintr-un băiat simplu ce lucra la grajduri, un om de afaceri, Daniel s-a implicat în a aduce prosperitate și comunității sale. Astfel, a fost cel care a ajutat la dezvoltarea micului oraș în care a înființat distileria, aducând electricitate și automobile în Tullamore și dovedindu-și astfel caracterul onorabil.

Tradiția pornită de Daniel a rămas întipărită în identitatea whisky-ului Tullamore, în chiar numele legendarului whisky: Dew reprezintă inițialele numelui său. După moartea lui Daniel, moștenirea viziunii sale a fost dusă mai departe cu grijă de către nepotul său Bernard Daly și, chiar și astăzi, avem privilegiul de a ne bucura de ea savurând un pahar de Tullamore Dew. 

“Bottled Character” (Caracter la sticlă), așa cum facem astăzi cunoștință cu whisky-ul Tullamore, este învăluit în povești fascinante la tot pasul. Procesul de producție nu face excepție. Magia cifrei 3 guvernează universul Tullamore, asigurând calitatea fiecărei picături de whisky irlandez prin cele trei ingrediente naturale, tripla distilare și maturare în trei tipuri de butoaie.

Astăzi, te poți bucura de compania Tullamore Dew Single Malt în numeroase forme, fiecare dintre acestea completând perfect o seară cu caracter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.