Villa Maria a fost infiintata in Mangere, Auckland in anul 1961 de catre Sir George Fistonich, Astazi, Villa Maria produce vin in trei din cele mai bune zone din podgoriile Auckland, Hawkes Bay si Marlborough, fiecare eticheta creata exprimand calitatea si gustul unic de Noua Zeelanda.
Villa Maria ~ Private Bin Sauvignon Blanc 2019
58,00 lei
Dupa primele note usor minerale, acest vin explodeaza cu arome de fructe tropicale coapte şi agrişe, la nivel gustativ fiind revigorant, picant, amintind de coaja de lamaie rasa şi dovedind o excelenta persistenta aromatica intensa.
Temperatura de servire: 6-8°C.
Asocieri culinare: este un vin perfect ca aperitiv, servit bine racit in zilele toride de vara. Aromele proaspete si vegetale sunt puse in valoare alaturi de majoritatea salatelor. In timp ce notele de fructe tropicale bine coapte completeaza multe din retetele bazate pe peste.
SKU: 10436
Categorii: Alb, Vinuri
Etichete: Lumea Noua, Marlborough, Private Bin, sauvignon, Sauvignon Blanc, sec, Villa Maria, Villa Maria Private Bin, vin, vin alb, vin sec
Informații suplimentare
Greutate | 1.05 kg |
---|---|
Cantitate | 0.75L |
Brand | Villa Maria |
Alcool | 13% |
Tip produs | Vin |
Stil | |
Culoare | Alb |
Regiune | |
Tara de origine | Noua Zeelanda |
Soiuri | |
Temperatura de servire | 6-8°C |
Recomandari de consum | Consumati cu moderatie |
Mentiuni legale | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Produse similare
Purcari ~ Vinohora Alb Feteasca Alba & Chardonnay
44,00 lei
Colectia Vinohora - o editie limitata a vinurilor Purcari in care se intalnesc soiuri autohtone din Republica Moldova si soiuri clasice internationale. Blendul alb reprezinta o hora vinicola moldo-franceza, ce combina autenticitatea si eleganta de Feteasca Alba cu forta si corpolenta unui Chardonnay clasic. Vinohora in Alb va invita la un dans ametitor cu note proaspete de lamaie verde, pere si flori de anason, ce se vor dezvalui treptat in gust delicat de iasomie, praline si cocos.
Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: bucate din peste, fructe de mare sau deserturi ușoare.
Purcari ~ Ice Wine
85,00 lei
Purcari Icewine – un duet si un duel intre foc si gheata, o experienta complexa, un vin emotionant si provocator. Are o culoare aurie lucioasa, cu adevarat festiva. Aromele sunt complexe, cu nuante de miere si fructe dulci ce se dezvolta in timp, dezvaluind arome fine de mirodenii si fructe exotice. Gustul dulce si catifelat prezinta note profunde, dar delicate de stejar. Postgustul, remarcabil de persistent, ii confera vinului un rafinament deosebit. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: desert cu crema Chantilly si fructe tropicale proaspete, branzeturi cu mucegai albastru sau foie gras.
Purcari ~ Freedom Blend
38,00 lei
"Freedom Blend" este expresia spiritului liber, un asamblaj curajos, plin de caracter, din trei soiuri de struguri reprezentativi pentru trei regiuni. Are inima Georgiei (Saperavi), terroir-ul din Republica Moldova (Rara Neagra) si spiritul liber din Ucraina (Bastardo). Are o culoare rubinie intensa, cu reflexe migdalate. Buchetul este complex, dominat de visine, mure si coacaze este completat de prune uscate, piper rosu si note savuroase de lemn umed si piele. Gustul plin si fructos surprinde prin eleganta si rafinament si este continuat de un postgust lung si catifelat. Temperatura de servire: 18-20°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, antreuri cu branzeturi maturate sau deserturi cu ciocolata neagra. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc timp de un an. Recomandam aerarea vinului in decantor pentru o perioada de cel putin jumatate de ora inainte de consum.
Paul Jaboulet Aine ~ Plan de Dieu “Domaine de Pere en Filles” 2015
89,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens, profund, cu note aromatice intense de cirese negre, lemn dulce, fructe de padure, ierburi aromatice si tonuri subtile de cremene. In gust exista un echilibru perfect intre textura suculenta si taninurile bogate, iar aciditatea minerala ii confera prospetime. Postgustul este extractiv, cald si mentolat, cu tente de coacaze si ierburi aromate. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, miel, porc, ragu, rata, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Maturat 12 luni in butoaie de stejar francez.
Ikel ~ Merlot & Malbec
33,00 lei
Asamblajul rosu din Merlot si Malbec incanta de la inceput printr-o culoare rosie rubinie stralucitoare, a carei seductie este completata de arome de fructe de padure si nuante delicate de mirodenii. Postgustul este lung si catifelat, usor gemos. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se completeaza perfect cu bucatele din carne de vita sau porc si branzeturi tari.
Ikel ~ Saperavi
38,00 lei
Saperavi este un soi foarte cautat si apreciat. Vinul are o culoare rubinie intensa si se remarca printr-o aroma fina si complexa cu accente de prune uscate, fructe coapte si ciocolata. Iar gustul il completeaza cu note bogate de fructate negre, in timp ce postgustul este condimentat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparatele din carne rosie, ciuperci la gratare sau chiar cu legume proaspete.
Dealu’ Negru by Jelna ~ Sauvignon Blanc
40,00 lei
Jelna Sauvignon Blanc din colectia Dealu' Negru se remarca printr-o culoare stralucitoare verzuie cu reflexii aurii. Olfactiv, vinul se deschide generos in straturi aromatice, ce aduna arome si senzatii de pomelo, flori de soc, fructul pasiunii, limeta, agrise si mango. Pe palat vinul denota un corp generos, plin, rotund, elegant si dublat de virilitate si sustinut de aciditatea specifica zonei. Postgustul este lung ce lasa ca impresii finale forta si prospetimea.
Purcari ~ Vinohora Rose Feteasca Neagra & Montepulciano
44,00 lei
Blendul rose din colectia Vinohora reprezinta o hora moldo-italiana, care uneste armonia de Feteasca Neagra si inima zburdalnica a italianului Montepulciano. Aroma catifelata dominata de piersic, cirese si zmeura imbogateste corpolenta vinului. Gustul este plin si fructuos, cu note de vanilie. Impresioneaza prin persistenta, un postgust indelungat si o aciditate placuta. Temperatura de servire: 10 - 12 °С. Asocieri culinare: aperitive fine, branzeturi aromate si preparate de peste.