Afișez 1–24 din 457 de rezultate

Filtru
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Baie Boisse 2015

79,00 lei
Un vin de exceptie, obtinuti din struguri recoltati manual si invechit in butoaie de stejar. Este savuros, cu o structura ampla si cu taninuri care ii confera delicatete si finete. Este un vin matur, compus din struguri Merlot, Cabernet Sauvignon si Petit Verdot. Este un vin cu un potential de invechire impresionant, care poate fi savurat cu rezultate deosebite si in urmatorul deceniu. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: poate fi consumat alaturi de rata la cuptor in sos de vin rosu, branzeturi cu mucegai sau cu mancarea favorita. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Trijet Bio 2018

59,00 lei
Acest vin, produs din struguri Merlot, are o structura aromata, cu note delicate de fructe de padure rosii. Gustul fin si armonios ii ofera acestui vin rolul de companion ideal pentru mese memorabile. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Il puteti asocia atat cu fripturi de vita sau miel, cat si cu branzeturi tari. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Închide

Legende d’Albret 2016

54,00 lei
Legende d'Albret este un vin structurat, cu o culoare rubinie si un gust delicat lemnos, pastrat in butoaie de stejar. Aceasta sticla de Bordeaux Superieur este un vin ideal de servit la o cină cu prietenii sau la un pahar în fața focului. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este companionul perfect pentru preparate din carne rosie sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014

54,00 lei
Cu o culoare rubinie si reflexe profunde, acest vin este bine structurat, dar in acelasi timp are un gust suplu. Acest cupaj pune in evidenta calitatea vinurilor de Bordeaux. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este perfect pentru a fi consumat in compania carnii la garnita, pastelor in sos rosu sau a preparatelor gastronimice favorite. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Nectar de Sebastien 2016

144,00 lei
Un vin Saint-Emilion catifelat si complex, cu o selecție de 100% Merlot. Acest vin este rezultat dintr-o recolta cu randament redus tocmai pentru o mai buna concentrare de taninuri si arome, urmand apoi un proces de vinificatie minutios. Invechirea timp de 14 luni in butoaie de stejar ofera acestui vin un gust catifelat de "Nectar". Termperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vanat, preparate din carne rosie sau deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinul cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Pavilion de Montamart 2018

50,00 lei
Un vin Bordeaux Superieur AOC, un asamblaj de 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 20% Cabernet Franc robust si complex. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se serveste cu friptura la gratar, carne rosie in sos, platouri de mezeluri sau branzeturi. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Terres d’Anthea 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
Terres d'Anthea este un vin rosu organic (AB certificat, agricultura ecologica) si fara sulfiti adaugati si este un un simbol puternic al viticulturii durabile. Acest vin rosu organic seduce prin rotunjimea sa fructata si farmecul sau aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure.
-8%
Închide

Alira ~ Tribes Kosher Cabernet Sauvignon 2015

25,00 lei 23,00 lei
Alira Tribes Cabernet Sauvignon este un vin clasic si elegant. Culoarea rubinie indica faptul ca vinul este tanar, incă in putere deplina. Este bogat si fructat, cu o aciditate proaspata, taninuri coapte și un gust minunat, lung si picant. Alira Tribes Cabernet Sauvignon este răspunsul la întrebarea “ce vin bun ar trebui sa incerc astazi?". Vinul este certificat de organismele acreditate ca fiind Super Kosher, inclusiv pentru Pesach și este Non-Mevushal. Temperatura de servire: 16-18 C. Asocieri culinare: friptura de vita in crusta de ierburi, vanat sau branzeturi maturate. Recomandam aerarea vinului in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de servire.
-4%
Închide

Strunga ~ Reveria 2019

50,00 lei 48,00 lei
Vrei. Vrea? Mai vedem. E devreme si vibe-ul noptii e efervescent. Inca un dans, inca un pahar, fiecare picatura iti umple buzele de gust. Stii ce-ai ales. N-ai niciun regret. E cine esti tu. Your night. Your story. Care e finalul? Fiecare zi are noaptea sa. Si fiecare noapte isi cauta Reveria sa! Temperatura de servire: 4-7°C. Asocieri culinare: produse de patiserie, legume la gratar, branzeturi nematurate, pui, peste, somon, scoici, creveti.
-6%
Închide

Strunga ~ Busuioaca de Bohotin 2018

36,00 lei 34,00 lei
Busuioaca de Bohotin. Povestea acestui vin curge din alt timp. Fiind inspirat din randuielile sacre ale stramosilor, un vin cu gust de dragoste pentru radacini si pentru mestesugul adevarat. Combinatia eleganta a sevei terroir-ului de la Parjolita, cu parfum fin de busuioc si cimbrisor, alaturi de infuzia de piersici coapte, ii ofera un gust echilibrat cu note sensibile de migdale, sustinute de o aciditate ce surprinde placut simturile. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: produse de patiserie, legume la gratar, branzeturi nematurate, pui, peste, somon, scoici, creveti.
Închide

Purcari ~ Vinohora Rose Feteasca Neagra & Montepulciano

44,00 lei
Blendul rose din colectia Vinohora reprezinta o hora moldo-italiana, care uneste armonia de Feteasca Neagra si inima zburdalnica a italianului Montepulciano. Aroma catifelata dominata de piersic, cirese si zmeura imbogateste corpolenta vinului. Gustul este plin si fructuos, cu note de vanilie. Impresioneaza prin persistenta, un postgust indelungat si o aciditate placuta. Temperatura de servire: 10 - 12 °С. Asocieri culinare: aperitive fine, branzeturi aromate si preparate de peste.
Închide

Hermeziu ~ C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce 2019

39,00 lei
C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce ne surprinde printr-o culoare roz deschisa, foita de ceapa, completata de o aroma intensa florala de petale de trandafiri. Gustul este placut, intens, cu arome fructate persistente accentuate de zaharul rezidual. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: deserturi pe baza de ciocolata fondanta, trufe de ciocolata, creme de ciocolata, produse de patiserie, foie gras, branzeturi cu mucegai albastru.
Închide

A Mano ~ A Mano Negroamaro 2018

46,00 lei
Vinul are o culoare intensa de rosu-purpuriu. Buchetul este incantator, cu note de fructe coapte, cirese si visine negre, incadrate de tonuri florale. Gustul este lejer, placut, cu o aciditate interesanta, ce echilibreaza notele aromatice de fructe negre si gemuri. Postgustul este seducator, aducand tonuri de piersica si flori. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, curcan, miel, porc, ragu, vita. Stil de vinificare Strugurii, culesi manual de pe plantatii cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, sunt refrigerati inainte de a intra in procesul de vinificare. Apoi, mustuiala este fermentata la rece (16 °C) pentru cateva saptamani, in bazine de ciment. Dupa imbuteliere, vinul este pastrat in sticle in crama pentru o perioada de timp.
-6%
Închide

Strunga ~ Chardonnay Barrique

50,00 lei 47,00 lei
Strunga Chardonnay Barrique este un vin cu o culoare galben aurie stralucitoare si arome delicioase de pepene galben, fructe citrice si fructe tomnatice supracoapte. Gustul este rotund, bine echilibrat si cu un postgust lung cu note finale de banane si vanilie. Vinul a fost maturat in baricuri din lemn de stejar si a fost produs intr-o editie limitata de #800 de sticle. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: preparate din carne de pasare, paste in sos alb sau salate cu fructe de mare.
Închide

Alira ~ Aliento 2019

54,00 lei
Noul vin din portofoliul Alira este un #vinderelaxare, creat din adierea podgoriei din Aliman in care se regasesc cele mai elegante note de Merlot, Fereasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Un vin racoritor cu arome fructate de grapefruit, zmeura, cirese si note de trandafiri. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate servi simplu sau in compania branzeturilor tinere sau preparatelor din peste sau pui.
Închide

A Mano ~ Imprint Primitivo 2017

69,00 lei
Vinul are o culoare profunda, stralucitoare de rosu-purpuriu. Nasul prezinta note intense de fructe rosii si negre de padure, cu accente condimentate.Gustul este concentrat si opulent si, in acelasi timp, catifelat si suplu. Cu un bun echilibru intre taninurile savuroase si tonurile dulci de gemuri de fructe, cu final elegant si lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, paste, porc, ragu, rata, terine, vita. Strugurii pentru acest vin provin de pe o plantatie cu o varsta de 40-70 de ani. Inainte de vinificare, strugurii au fost lasati la stafidit (metoda Appassimento) cinci saptamani pentru concentrarea zaharurilor si aromelor. Macerat la rece, la 18 °C, si fermentat cu drojdii salbatice. Inainte de imbuteliere, a petrecut o perioada in tancuri de ciment.
Închide

A Mano ~ Prima Mano Primitivo 2016

134,00 lei
Un vin rosu-purpuriu, stralucitor si profund. Nasul prezinta note intense si complexe de zmeura, visine si prune confiate, cu baza de ciocolata, grafit si note condimentate. Gustul este concentrat, catifelat si echilibrat, cu arome fructate, aciditate buna si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciocolata neagra, paste, porc, ragu, salamuri proaspete, terine, vita. Stil de vinificare: Fermentat in tancuri de inox la temperatura controlata. Dupa declansarea fermentatiei mustul este pompat peste mustuiala o data la doua ore, 48 de ore, la 30 °C, iar apoi este racit la 15 °C pentru o fermentatie lenta, de doua saptamani. Dupa fermentatia malolactica, vinul este maturat in stejar francez, cires si nuc.
Închide

A Mano ~ A Mano Primitivo 2017

55,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens. Nasul este elegant, fructat, proaspat si complex, cu note coapte de mure, zmeura si condimente. Gustul este ehilibrat, cu arome de fructe coapte, taninuri catifelate si aciditate. Dens, cu structura puternica si final placut fructat si lejer. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, curcan, paste, porc, ragu, vita. Stil de vinificare: Strugurii, culesi manual de pe plantatii cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, sunt refrigerati inainte de a intra in procesul de vinificare. Mustuiala este fermentata la rece (16 °C) cateva saptamani in bazine de ciment. Dupa imbuteliere, vinul este pastrat in sticle inainte de lansare.