Vin Rosu

Afișez 1–24 din 211 rezultate

Filtru
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Baie Boisse 2015

79,00 lei
Un vin de exceptie, obtinuti din struguri recoltati manual si invechit in butoaie de stejar. Este savuros, cu o structura ampla si cu taninuri care ii confera delicatete si finete. Este un vin matur, compus din struguri Merlot, Cabernet Sauvignon si Petit Verdot. Este un vin cu un potential de invechire impresionant, care poate fi savurat cu rezultate deosebite si in urmatorul deceniu. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: poate fi consumat alaturi de rata la cuptor in sos de vin rosu, branzeturi cu mucegai sau cu mancarea favorita. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Trijet Bio 2018

59,00 lei
Acest vin, produs din struguri Merlot, are o structura aromata, cu note delicate de fructe de padure rosii. Gustul fin si armonios ii ofera acestui vin rolul de companion ideal pentru mese memorabile. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Il puteti asocia atat cu fripturi de vita sau miel, cat si cu branzeturi tari. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
-4%
Închide

Cricova ~ Orasul Subteran Feteasca Neagra

23,00 lei 22,00 lei
Feteasca Neagra din colectia Orasul Subteran este un produs dintr-un soi rosu autohton care reflecta deplin nobletea legendara a viticulturii moldave. Culoarea sa este rosie purpurie intensa, completata de nasul bogat in arome de mirodenii dulci si fructe rosii de padure. Gustul este bogat si suprinde prin complexitatea strugurilor, lasandu-se fascinati de multitudinea de arome si postgustul mediu spre lung. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: toba, bucate picante din carne rosie, branzeturi tari.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige Codru

48,00 lei 44,00 lei
Rezultat prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot, "Codru"este un vin expresiv, bine structurat si bogat in taninuri. De la inceput, seduce printr-o culoare rubinie deschisa "rodie coapta". Ulterior, denota un buchet complex, cu semne nobile de maturare in butoaie de stejar. Gustativ confirma senzatiile de rotunjire si catifelare cu note fructate de prună uscată si fructe de pădure. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: miel cu ierburi aromate, carne de vanat, friptura de fazan sau platou de branzeturi maturate. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in butoaie de stejar. Recomadam aerarea in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de consum.
-8%
Închide

Cricova ~ Shiraz Editie Limitata

48,00 lei 44,00 lei
Vinul Shiraz este produs din struguri atent selectionati, recoltati din regiunea Valul lui Traian. Are o culoare rosie purpurie intensa si un buchet cu arome bine conturate de fructe negre de padure, condimente si flori de violete. In timp ce in gust este foarte apreciat pentru expresia sa aromatică bogata si gustul usor dulceag al strugurilor. Vinul are o structura catifelata si o textura prietenoasa. Este corpolent si contine o cantitate considerabilă de antioxidanti. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: rulada de cerb la cuptor, branzeturi maturate cu mucegai sau mezeluri uscate.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Substituent
Închide

Domeniile Davidescu ~ Feteasca Neagra & Malbec

Un asamblaj rosu care incanta printr-o culoare rosie-rubinie intensa si un nas bogat in arome de prune uscate, fructe de padure, cacao, coacaze negre, scortisoara si piper negru. Pe palat cele doua soiuri se combina perfect si echilibrat in arome de ciocolata neagra si vanilie, avand un postgust catifelat si de lunga durata. Temperatura de servire: 16- 18 °C. Asocieri culinare: Brisket de vita, paste cu sos rosu, carne de vanat, costita de porc la gratar, Gorgonzola picantă, Cheddar. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc pentru o perioada de 6 luni. Recomandam aerarea in decantor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Substituent
Închide

Domeniile Davidescu ~ Rara Neagra & Saperavi

De la inceputul savurarii sale, vinul are o culoare rosie rubinie intensa, completata de un buchet de prune uscate, cirese negre, scortisoara lemn dulce si piper negru. In gust, vinul este sec, catifelat, cu note de ciocolata si vanilie ce culmineaza intr-un postgust armonios. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Miel la cuptor, paste cu sos rosu, carne de vanat, costita de porc la gratar, Gorgonzola, Cheddar. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc timp de 6 luni. Recomandam aerarea vinului in decantor pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Legende d’Albret 2016

54,00 lei
Legende d'Albret este un vin structurat, cu o culoare rubinie si un gust delicat lemnos, pastrat in butoaie de stejar. Aceasta sticla de Bordeaux Superieur este un vin ideal de servit la o cină cu prietenii sau la un pahar în fața focului. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este companionul perfect pentru preparate din carne rosie sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014

54,00 lei
Cu o culoare rubinie si reflexe profunde, acest vin este bine structurat, dar in acelasi timp are un gust suplu. Acest cupaj pune in evidenta calitatea vinurilor de Bordeaux. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este perfect pentru a fi consumat in compania carnii la garnita, pastelor in sos rosu sau a preparatelor gastronimice favorite. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Nectar de Sebastien 2016

144,00 lei
Un vin Saint-Emilion catifelat si complex, cu o selecție de 100% Merlot. Acest vin este rezultat dintr-o recolta cu randament redus tocmai pentru o mai buna concentrare de taninuri si arome, urmand apoi un proces de vinificatie minutios. Invechirea timp de 14 luni in butoaie de stejar ofera acestui vin un gust catifelat de "Nectar". Termperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vanat, preparate din carne rosie sau deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinul cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Pavilion de Montamart 2018

50,00 lei
Un vin Bordeaux Superieur AOC, un asamblaj de 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 20% Cabernet Franc robust si complex. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se serveste cu friptura la gratar, carne rosie in sos, platouri de mezeluri sau branzeturi. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Terres d’Anthea 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
Terres d'Anthea este un vin rosu organic (AB certificat, agricultura ecologica) si fara sulfiti adaugati si este un un simbol puternic al viticulturii durabile. Acest vin rosu organic seduce prin rotunjimea sa fructata si farmecul sau aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure.
-8%
Închide

Alira ~ Tribes Kosher Cabernet Sauvignon 2015

25,00 lei 23,00 lei
Alira Tribes Cabernet Sauvignon este un vin clasic si elegant. Culoarea rubinie indica faptul ca vinul este tanar, incă in putere deplina. Este bogat si fructat, cu o aciditate proaspata, taninuri coapte și un gust minunat, lung si picant. Alira Tribes Cabernet Sauvignon este răspunsul la întrebarea “ce vin bun ar trebui sa incerc astazi?". Vinul este certificat de organismele acreditate ca fiind Super Kosher, inclusiv pentru Pesach și este Non-Mevushal. Temperatura de servire: 16-18 C. Asocieri culinare: friptura de vita in crusta de ierburi, vanat sau branzeturi maturate. Recomandam aerarea vinului in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de servire.
Închide

A Mano ~ A Mano Negroamaro 2018

46,00 lei
Vinul are o culoare intensa de rosu-purpuriu. Buchetul este incantator, cu note de fructe coapte, cirese si visine negre, incadrate de tonuri florale. Gustul este lejer, placut, cu o aciditate interesanta, ce echilibreaza notele aromatice de fructe negre si gemuri. Postgustul este seducator, aducand tonuri de piersica si flori. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, curcan, miel, porc, ragu, vita. Stil de vinificare Strugurii, culesi manual de pe plantatii cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, sunt refrigerati inainte de a intra in procesul de vinificare. Apoi, mustuiala este fermentata la rece (16 °C) pentru cateva saptamani, in bazine de ciment. Dupa imbuteliere, vinul este pastrat in sticle in crama pentru o perioada de timp.
Închide

A Mano ~ Imprint Primitivo 2017

69,00 lei
Vinul are o culoare profunda, stralucitoare de rosu-purpuriu. Nasul prezinta note intense de fructe rosii si negre de padure, cu accente condimentate.Gustul este concentrat si opulent si, in acelasi timp, catifelat si suplu. Cu un bun echilibru intre taninurile savuroase si tonurile dulci de gemuri de fructe, cu final elegant si lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, paste, porc, ragu, rata, terine, vita. Strugurii pentru acest vin provin de pe o plantatie cu o varsta de 40-70 de ani. Inainte de vinificare, strugurii au fost lasati la stafidit (metoda Appassimento) cinci saptamani pentru concentrarea zaharurilor si aromelor. Macerat la rece, la 18 °C, si fermentat cu drojdii salbatice. Inainte de imbuteliere, a petrecut o perioada in tancuri de ciment.
Închide

A Mano ~ Prima Mano Primitivo 2016

134,00 lei
Un vin rosu-purpuriu, stralucitor si profund. Nasul prezinta note intense si complexe de zmeura, visine si prune confiate, cu baza de ciocolata, grafit si note condimentate. Gustul este concentrat, catifelat si echilibrat, cu arome fructate, aciditate buna si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciocolata neagra, paste, porc, ragu, salamuri proaspete, terine, vita. Stil de vinificare: Fermentat in tancuri de inox la temperatura controlata. Dupa declansarea fermentatiei mustul este pompat peste mustuiala o data la doua ore, 48 de ore, la 30 °C, iar apoi este racit la 15 °C pentru o fermentatie lenta, de doua saptamani. Dupa fermentatia malolactica, vinul este maturat in stejar francez, cires si nuc.
Închide

A Mano ~ A Mano Primitivo 2017

55,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens. Nasul este elegant, fructat, proaspat si complex, cu note coapte de mure, zmeura si condimente. Gustul este ehilibrat, cu arome de fructe coapte, taninuri catifelate si aciditate. Dens, cu structura puternica si final placut fructat si lejer. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, curcan, paste, porc, ragu, vita. Stil de vinificare: Strugurii, culesi manual de pe plantatii cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, sunt refrigerati inainte de a intra in procesul de vinificare. Mustuiala este fermentata la rece (16 °C) cateva saptamani in bazine de ciment. Dupa imbuteliere, vinul este pastrat in sticle inainte de lansare.
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Malbec 2018

57,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis, cu irizatii violacee. Nasul ofera note proaspete de cirese negre, note florale si de stejar. Gustul este corpolent, cu arome concentrate de coacaze si zmeura neagra, avand tonuri delicate de ciocolata si condimente dulci. Finalul dezvaluie taninuri coapte si matasoase. Temperatura de servire: 15-18 °C. Stil de vinificare: Macerat 2 zile la rece, fermentat 9-15 zile si maturat 6-9 luni in stejar francez si american.