Sampanie

Afișez toate cele 15 rezultate

Filtru
-5%
Închide

Alira ~ Champagne by J. de Telmont

160,00 lei 152,00 lei
Champagne Alira este produsa in Franta (regiunea Champagne) de J. de Telmont, una dintre cele mai prestigioase Case de Sampanie. Produsele lor au devenit expresia excelentei in lumea “sampaniei”, astfel incat, impreuna cu Alira au decis sa produca un spumant special, complex, elegant si greu de uitat. O sampanie cu note de piersica si briose, potrivita oricarei ocazii festive sau un unui moment de lux si bucurie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma simplu sau alaturi de biscuiti vanilati roz, branzeturi nematurate, fructe de mare sau chiar stridii.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Blanc de Blancs Gran Cru

399,00 lei
Blanc de Blancs Gran Cru este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin si abundent. Buchetul prezinta note proaspete de fructe uscate, migdale si alune proaspete, care se intrepatrund armonios cu notele de piersici si caise. Gustul ofera o senzatie cremoasa data de bulele fine, aromele minerale si cele de briose. Final este proaspat, persistent si elegant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Reserve

245,00 lei
Brut Reserve este un vin spumant galben-pai cu reflexii aurii-verzui, perlaj fin si lent, spuma persistenta si abundenta. Nasul este proaspat, floral, cu note de fructe si pere coapte. Gustul este consistent, cu prospetime si buchet bogat. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Sous Bois

395,00 lei
Brut Sous Bois este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin, consistent si de durata. Nasul incanta prin notele de fructe uscate, citrice proaspete si piersici, acompaniate de note onctuoase fine. Gustul este delicat si proaspat, cu textura cremoasa si aciditate tonifianta, final savuros de patiserie si caramel. Temperatura de servire: 8-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Produs prin metoda traditionala cu vinificare in lemn.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2004

365,00 lei
O sampanie cu o culoare galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2006

355,00 lei
O sampanie galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Cuvee Elisabeth Salmon Rose 2006

900,00 lei
O sampanie cu o culoare rose-somon pronuntat, cu reflexii de chihlimbar si perlaj persistent, fin si lent. Nasul etaleaza note proaspete de fructe rosii mici, coaja de citrice si piersici. Gustul are un impact puternic si delicat in acelasi timp, cu arome de nectarine, cardamon, mandarine si alte tonuri persistente precum cedru si lemn exotic. Amplitudine si complexitate deosebite, cu nuante de smochine proaspete, piersici albe si migdale. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, pui, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Egly Ouriet ~ Champagne Grand Cru Blanc de Noirs

840,00 lei
Champagne Grand Cru Blanc de Noirs este un vin spumant galben-auriu, stralucitor. Buchetul ofera note ce amintesc de fructele galbene confiate, de alunele prajite si de condimentele exotice, cu un fundal elegant, sustinut de senzatiile conferite de lemnul de stejar. Gustul prezinta un echilibru impecabil intre texturi, arome si senzatii, cu arome ample si complexe, plus un caracter mineral, ce da prospetime si intensitate vinului, dar si o senzatie salina, tonica in postgust. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, pui. Stil de vinificare: Strugurii pentru acest vin provin din plantatii de vita de vie cu o varsta medie de 70 de ani, iar vinul baza a fost fermentat in butoaie de stejar. A fost produs dupa metoda traditionala, inainte de degorjare, vinul petrecand 52 de luni pe drojdii.
Închide

Egly Ouriet ~ Champagne Grand Cru Brut Tradition

435,00 lei
Champagne Grand Cru Brut Tradition este un vin spumant galben-auriu. Buchetul ofera note rafinate, fine si complexe de alune prajite, mere verzi, biscuite de vanilie si minerale. Gustul etaleaza o structura extrem de rafinata, cu o prospetime de invidiat si un echilibru impecabil intre aciditatea citrica si senzatiile onctuoase, de vanilie. Postgustul impresioneaza prin amplitudine si complexitate. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, homar, peste, pui. Stil de vinificare: Strugurii de Pinot Noir si Chardonnay au fost culesi de pe parcele cu o varsta de peste 40 de ani. Vinul baza a fost partial fermentat in butoaie de lemn de stejar, iar perioada petrecuta in sticla, inainte de degorjare, a fost de 48 de luni.
Închide

Egly Ouriet ~ Champagne Grand Cru Millesime 2006

685,00 lei
O sampanie galben-aurie, cu note intense de condimente exotice, fructe confiate si piscot, foarte elegante si energice. Gustul este proaspat, suculent si catifelat, cu senzatii foarte intense si complexe, o combinatie de tonuri sangvinice, de frunze uscate si senzatii de sare marina si praf de calcar. Un vin extrem de bine lucrat, energic si mineral, cu o forta de expresie impecabila. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste. Stil de vinificare: Strugurii folositi pentru producerea acestui spumant au fost culesi de pe parcele cu vii de peste 50 de ani vechime, din Grand Cru Ambonnay. Vinul a fost maturat in butoaie de stejar, fara fermentatie malolactica. Inainte de degorjare, vinul a petrecut 96 de luni pe drojdii, in sticla.
Închide

Egly Ouriet ~ Champagne Grand Cru Millesime 2007

715,00 lei
O sampanie galben-aurie, cu o efervescenta lejera. Buchetul ofera note de flori de camp si subtonuri de ierburi si fructe rosii de padure. Un vin opulent si voluptos, precis si rafinat. Stilistic, este punctul de intalnire al stilului Champagne cu cel de Grand Cru Chablis. Etaleaza arome de fructe rosii, ghimbir si condimente exotice. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: mancare asiatica, homar, fructe de mare, antipasti, sushi, carne alba. Strugurii au fost culesi manual si fermentati cu drojdii salbatice in butoaie de stejar frantuzesc. Nu are fermentatie malolactica. A fost maturat in sticla timp de 8 ani si are un dozaj de 4 grame / l. Imbuteliat fara stabilizare sau filtrare.
-1%
Închide

GH Mumm Cordon Rouge Rose 12% 0.75L

177,00 lei 175,00 lei
Sampania Mumm Cordon Rouge este inima Maison Mumm. Această cuvee poarta numele celebrului sau cordon rosu: panglica rosie a Legiunii d’Honneur, cea mai inalta onoare civila din Franta, care a impodobit fiecare sticla incepand cu anul 1876. Este un amestec complex ce provin din peste 100 de “crus” diferite, invechite timp de 20 de luni in pivnitele Mumm. Impresia vizuala este de neuitat, datorita abundentei bulelor fine si aspectului vibrant. Culoarea este roz somon deschisa, iar in nas dezvolta arome de capsuni, coacaze rosii si cirese. Gustul este foarte proaspat amplificat de complexitatea de arome in care predomina arome de fructe proaspete completate de usoare note de vanilie in postgust. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: preparate din peste sau carne alba, fructe de mare sau cu mancarea care va place.
Închide

Moet & Chandon ~ Brut Imperial

187,00 lei
Brut Imperial impresioneaza de la inceput prin magia bulelor sale fine intr-o culoare galben pai cu delicate reflexii verzui. Nasul este foarte elegant si savuros caracterizat prin note fine, dar vibrante de mere verzi, limeta si coaja de lamaie. Periplul aromatic nu se opreste aici, pentru ca in al doilea nas se simte prospetimea etalata prin notele minerale, dar si aromele autolitice tipice de briose, cereale si nuci proaspate. In gustul, sampania poate fi definita intr-un singur cuvant: somptuos. Exprimata in arome, in Brut Imperial se regasesc note absolut delicioase de pere, piersici si mere galbene. Postugustul este lung, usor citric si note finale de agrise. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: stridii, salate cu crustacee sau cu mancarea favorita.
Închide

Perrier-Jouet ~ Belle Epoque

575,00 lei
Perrier-Jouet Belle Epoque este o legenda in lumea iubitorilor de sampanie. De la inceput se remarca printr-o culoare galben pala stralucitoare si un perlaj al bulelor fin. Nasul este memorabil cu arome pregnante de flori albe, piersici albe, pere si citrice. In timp ce in gust se remarca prin prospetimea clasica, armonia perfecta si note finale de mere verzi. Temperatura de servire: 4-6 C. Asocieri culinare: dorada la cuptor cu legume, tarta cu creveti si branzeturi sau cu mancarea favorita.
Închide

Perrier-Jouet ~ Champagne Grand Brut

149,00 lei
Perrier-Jouet Grand Brut este produsul pe care Maison Perrier-Jouet si-a construit reputatia, datorita rafinamentului si gustului echilibrat in care predomina aromele florale. In pahar are o culoare galben pal deschis si stralucitor, urmata de un nas fin, dar vibrant de arome florale, fructe albe proaspat culese si note de briosa si vanilie. In timp ce in gust se simte proaspat, lejer si mineral, cu note finale prelungi de citrice si cu impresia finala de echilibru si armonie. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: piept de pui la cuptor, preparte din patiserie, salate sau cu mancarea care va place.