Brands

Wyborowa

Wyborowa

Wyborowa este unul dintre cele mai cunoscute branduri de vodka la nivel mondial, obținând, în ani ‘90, locul trei în topul celor mai vândute branduri de vodka la nivel mondial.

Încă de la început, Wyborowa a cucerit inimile polonezilor și rapid și-a câștigat locul printre preferințele consumatorilor din întreaga lume. Istoria Wyborowa datează încă din anul 1926, atunci când rețeta acesteia a fost creată pentru prima dată. La doar un an mai târziu, începe oficial producția acesteia și exportul la nivel internațional. Anul 1932 marchează un moment important, Wyborowa devenind oficial marcă înregistrată.

Numele brandului are de asemenea o istorie inedită. În limba polonă, “wyborowa” este un adjectiv ce înseamnă “selectat”, “ales”. Într-un articol de presă, menit să facă reclamă produsului, acesta a fost alăturat cuvântului vodka, rezultând astfel numele brandului de vodka care a făcut istorie.

Numele acesteia se leagă de momente importante ale istoriei, dar și de legende urbane care fac deliciul cunoscătorilor. În 1937, Wyborowa a devenit principalul produs partener promoțional al raliului de la Monte Carlo și, mai târziu, al Monaco F1 Grand Prix. De-a lungul anilor, Wyborowa a continuat să se impună în industrie și să fie aproape de consumatorii ei, istoria sa legându-se și de faimoasa trupă Rolling Stones, care se zvonește că a concertat în Polonia, în 1967, în schimbul unui vagon plin cu Wyborowa.

Wyborowa poartă cu mândrie titlul care îi atestă originea poloneză, fiind câștigătoare peste 40 de premii internaționale care îi confirmă calitățile. Procesul de producție este atent supervizat și se desfășoară exclusiv în Polonia, iar pentru a crea vodka se folosesc secară pură crescută local și apă, fără să fie adăugați alți aditivi. Rezultatul este o vodka pură, fină și cremoasă, cu note florale și fructate subtile, perfectă pentru a fi savurată la orice întâlnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.